Meistä 

Taitoluistelijat Kajaani ry on Kajaanissa toimiva itsenäinen, Suomen Taitoluisteluliiton alainen taitoluisteluseura. Seuramme tarjoaa ammattitasoista yksinluisteluvalmennusta sekä harrastajille, että kilpailijoille. Seuran jäseneksi ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin pidempään luistelua harrastaneet luistelijat.

Tulevat tapahtumat

Tervetuloa seuraamaan seuramme kilpailutoimintaa ja näytöksiä.  Lisätietoja tapahtumista löydät alla olevasta tapahtumalistasta sekä ajankohtaisista uutisista.

Seuravaatteet 

Onko tarvetta uusille trikoille, takille tai jumppakassille? 

Seuravaatteet on nyt tilattavissa Team Place -verkkokaupasta! 

Klikkaa itsesi verkkokauppaan ostoksille alla olevasta linkistä! 


Ajankohtaista

Ilmoittaudu Taitoluistelijat Kajaanin Kesäleirille Vuokattiin!

Leiri on tarkoitettu seura- ja aluetasolla (taitajat, silmut ja tähtisarjat) harrastaville ja kilpaileville alle 18-vuotiaille luistelijoille. Leiri sisältää majoituksen täysihoidolla, lajivalmennusta jäällä ja oheisissa, inspiroiva luento sekä muuta kivaa ohjelmaa. Vierailevana tähtenä lauantaina SM-seniori Selma Välitalo.

Katso malliohjelma tästä. Tarkempi aikataulu julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä kaksi viikkoa ennen leirin alkamista.

Leirin hinta
alle 14-vuotiaat 266 € 
yli 14-vuotiaat 300 €
Huoltajat voivat yöpyä hintaan 75 €/vrk sis. majoituksen täysihoidolla. 

Rajoitettu määrä paikkoja auki. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittautuminen päättyy 30.4. 

Luistelijan kilpailusarja/luistelutaso

Olen tutustunut tietosuojaselosteeseen ja vastaamalla lomakkeeseen annan luvan henkilötietojeni käsittelyyn järjestelyihin liittyen.