TaiKa

LIITY SEURAN JÄSENEKSI 

Seuran jokainen luistelija ja toimihenkilö on seuran jäsen.  Seura antaa uudelle luistelijalle mahdollisuuden tutustua kaksi kertaa luistelutoimintaan ennen jäseneksi liittymistä. 

Harrastustoimintaan ilmoittaudutaan verkkosivuilla olevien lomakkeiden kautta ja mikäli kokeiluajan päätettyä uusi luistelija haluaa jatkaa harrastusta niin seuran jäseneksi rekisteröidytään MyClubissa. 

MyClub on seuran oma jäsenhallintajärjestelmä ja viestintäkanava,  josta löytyy harjoitusaikataulut, seuran tapahtumat ja muut tärkeät tiedotteet. Rekisteröitymisen jälkeen jokainen saa liittymislinkin seuran jäsensivuille MyClubiin, josta ilmoittaudutaan harjoituksiin.

VAKUUTUSTURVA

Jokaisella Suomen Taitoluisteluliiton (STLL)  jäsenseurassa luistelevalla tulee olla joko harrastaja- tai kilpailupassi. 

Seura hankkii luistelukoululaisille luistelukoulupassin, johon sisältyy Pohjolan Sporttiturva-vakuutus (Ikäraja 15v). 

Harrastajien ja kilpailijoiden on hankittava itse erikseen harrasteluistelu- tai kilpailupassi. Passeihin suositellaan yhdistettäväksi Pohjola Sporttiturva -vakuutus. Mikäli luistelijalla on oma tapaturmavakuutus, on varmistettava että siinä on urheilutapaturmakorvaavuusehto.

Lue lisää passien voimassaoloajoista Suomen Taitoluisteluliiton verkkosivuilta tästä.


PASSIN OSTAMINEN 

Kauden 2024-2025 luistelu- ja toimihenkilöpassien osto tapahtuu alla olevasta painikkeesta.

Seuraksi valitaan ’Taitoluistelijat Kajaani ry

Harrastajien tulee hankkia harrastepassi. Lue lisää tästä.
Kilpailijoiden tulee hankkia kilpailupassi. Lue lisää tästä