Hippo-luistelukoulu järjestetään keväällä OP Kainuun Hyvä Työ-kampanjalahjoituksen tuella

9.1.2024

Taitoluistelijat Kajaani on saanut syksyllä OP Kainuun Hyvä Työ-kampanjalahjoituksen, joka on suunnattu kokonaisuudessaan luistelukoulun hyväksi. Tuen suuruus on 2 500 €. Lahjoituksen ansioista pystymme järjestämään uusille harrastajille Hippo-luistelukoulun täysin veloituksetta keväällä ja syksyllä 2024. 

Hippo-luistelukoulu on tarkoitettu alle kouluikäisille (4-7-vuotiaille) lapsille, jotka ovat kiinnostuneita jäälajeista ja luistelusta ja pysyvät jo omin avuin pystyssä. Hippo-luistelukoulussa lapset tutustuvat jäähän ja luistelun alkeisiin erilaisten leikkien ja musiikin avulla. Hippo-luistelukoulu tarjoaa myös loistavan mahdollisuuden edetä taitoluistelukoulun kautta harraste- tai kilpapolulle sekä muihin jäälajeihin. Ennen kaikkea se tarjoaa hyvän pohjan turvalliselle harrastamiselle vapaa-ajan vietossa ulkojäillä.

Hippo-luistelukoulu järjestetään 20. helmikuuta-2. huhtikuuta klo 17.15-18.00. Ensimmäisillä kerroilla mukana on myös Hanna Hippo! Viikolla 10 ei ole harjoituksia. Hippo-luistelukoulu sisältää yhteensä 6 harjoituskertaa ja kausi päättyy kevätnäytökseen viikolla 15. Hippo-luistelukoulun päätteeksi osallistujat saavat osallistumistodistuksen sekä Hippo-mitallin.

Paikkoja tarjolla rajoitetusti! Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.